Stilren transport for studerende

Når indkomsten består af en solid SU, der langt hen ad vejen går til husleje, mad, internet og fornøjelser, er det de færreste studerende, der har egen bil. Langt de fleste vælger at cykle eller tage offentlig transport. Et fladt dæk eller et fast tidspunkt på togstationen kan dog hurtigt blive en hindring i hverdagen, men det findes der heldigvis løsninger på.

At have bil kan være en dyr udgift, men det kan give en langt større frihed. Du er ikke nær så afhængig af faste tidspunkter, og du har rig mulighed for at lave spontane aftaler efter en dag på studiet. Et sted at starte er at afprøve, om bilejer-titlen er noget for dig. Det kan gøres ved at lease en bil. Derfor har vi valgt at guide dig på vej og hen til Fleasing. Et professionelt firma, der forhandler drømmebiler til fornuftige priser.

Høj kvalitet og service

Om du er til en stilren BMW eller en Audi med lædersæder, så er der noget for enhver smag. Uanset valg af bil, så er du sikret høj kvalitet hos Fleasing. Hos Fleasing er tryghed og høj service et helt centralt punkt. Der er utallige muligheder for at lease en bil efter dit personlige ønske og behov. Med diverse leasingformer såsom privat, split, erhvervs- og sæsonleasing spænder udvalget af biler bredt.

Fordele ved flexleasing

Set fra det store perspektiv er der utallige fordele ved at lease: du betaler kun for køretøjet i den valgte periode, du kan sprede dine omkostninger over længere tid og ved operationel leasing skal du ikke tænke på vedligeholdelse. Så står du som studerende og er træt af faste togafgange, flade cykeldæk eller forsinkede busser? Så tøv ikke. Du kan flexlease din næste bil og komme både sikkert, smart og stilrent fra A til B.

Der er mange fordele forbundet ved flexleasing. Du skal ikke bekymre dig om et max antal kilometer, og bilerne betales ved en månedlig afgift. Afgiften fastsættes efter bilens værdi og alder. En anden vigtig pointe er, at du vil opleve en mindre kapitalbinding og et større gensalgsmarked efter den endte leasingperiode. Alt i alt er flexleasing ideelt for dig, der ønsker at afprøve en bil i superbilklassen.

En garantiforsikring i rygsækken

Som studerende er det vigtigt at føle sig tryg – især når økonomien spiller en central rolle. Med Fleasing som din sparringspartner er du sikret en garantiforsikring. På den måde slipper du for at betale uforudsete værkstedsregninger. I samarbejde med et professionelt forsikringsfirma, CarGarantie, der er et af de førende forsikringsselskaber i Europa, slipper du altså for at betale mekaniske reparationer, hvis nu skaden skulle ske. Og det giver uden tvivl en vis tryghed.

Går du med enhver studerendes bildrøm, men er i tvivl om, hvilken bil der skal få dig godt kørende, så klik ind på Fleasing.dk. Har du yderligere spørgsmål, så står der erfarne rådgivere klar til at guide dig igennem et hav af muligheder, både når det kommer til model, pris og garanti.