Maritime oplevelser til manden der har alt

Der er mange mænd, der har stort set alt de ønsker sig, og hvis ikke så køber de det blot når behovet opstår. Det kan være svært, at finde en gave til ham der har alt, men vi har tre gode forslag til oplevelser du kan give ham i gave. På trods af han har stort set alt, så vil han med garanti blive glad for en af disse tre maritime oplevelser.

RIB båd – Høj tempo med over 600 hk!

En RIB båd er en høj hastighedsbåd, der giver et adrenalinkick af den anden verden. Denne oplevelse henvender sig godt til, større selskaber såsom: drengerøvs oplevelser, polterabend, konfirmation, osv. En RIB båd har typisk over 600 hestekræfter, hvilke kan få dig til at flyve afsted over vandet med op til 110 km/t. Med denne oplevelse får du lov til at føle den voldsom acceleration, skarpe sving og en hastighed på op til 110 km/t på vandet. Trods store dele af oplevelsen foregår i højt tempo, så vil der også øjeblikke, hvor du kan nyde den flotte sejltur i et roligere tempo.

Jetski – Masser af hestekræfter og høj fart!

Har du fart i blodet, så bør du prøve kræfter med en jetski med 80-120 hestekræfter og en tophastighed på op til 100 km/t. En jetski har en rå motorkræft, der gør det muligt, at cruise over overfladen med en høj fart. Jetski er havets motorcykel, og flere steder i Danmark tilbyder de oplevelser, hvor du kan prøve jetski, og lærer nogle af alle de fede tricks, du kan lave med sådan en maskine. Du bestemmer selv tempoet, og du kan gradvis øge farten når du får bedre balance, og mere mod til at udfordre de mange hestekræfter.

Prøve dyk – Oplev livet under havetsoverflade

Få en smagsprøve på dykning med udstyr, med et prøve dyk i havet. Med denne oplevelse bliver du kort introduceret for udstyret, og funktioner der er i forbindelse med udstyret. Derefter får du kursus af en dykkerinstruktør i sikkerheden under vandet, og hvad du skal være opmærksom på under dykket. Når mini-kursuset er færdigt, er du klar til at opleve det flotte liv, der er under vandet sammen med dine venner og instruktøren.