Køb et el-løbehjul til båden

El-løbehjul blev lovligt i Danmark i 2019, hvilket har medført en boom i el-løbehjul på vejene i Danmark. (kilde)

El-løbehjul er super smarte, og de kan tages med over alt, og du kan f.eks. nemt have den med på båden, når du sejler fra havn til havn, og har brug for et transportmiddel til at køre ind til den nærmeste købmand eller noget helt andet.

El-løbehjul ligger i et prisleje på omkring 2000-6000 kr. alt afhængig af hvilket mærke og model, du gerne vil købe.

Men før du bare køber et el-løbehjul, så bør du kigge denne artikel: Bedste el-løbehjul 2021

3 grunde til hvorfor du skal købe et el-løbehjul til båden

Der findes rigtig mange gode grunde til, at købe et el-løbehjul, og vi vil i denne artikel komme med de tre bedste grunde, til hvorfor du bør investere i et el-løbehjul til båden.

1. Kan oplades på båden

Når du har med elektriske køretøjer, at gøre så kan du altid bare smide en oplader i et stik på båden og så begynder køretøjet at lade.

Men nogle elektriske køretøjer kræver så meget strøm, at det ikke er realistisk at oplade på båden, med mindre den er fast tilsluttet til en strøm forsyning på land.

Men el-løbehjul har ikke et stort behov for strøm, og du kan nemt oplade det med meget få ressourcer til strøm.

2. Minimal vedligeholdelse og billige reservedele

Et el-løbehjul er udstyret med en lille elmotor, som ikke kræver nogen form for service, ligesom vi kender fra brændstofmotorer, hvor der skal skiftes olie, filter, mv.

Og hvis elmotoren eller en anden del på el-løbehjulet skulle gå i stykker, så er det forholdsvis nemt at skifte delen ud med en ny reservedel.

Reservedele til et el-løbehjul er også forholdsvis billige, og f.eks. så koster en ny elmotor under 1000 kr.

3. Ideel til båden

Et el-løbehjul er som skabt til en båd, da det både er kompakt og letvægt, hvilket er to ting der er super vigtige, når vi ser på opbevaringen på båden.

Og på grund af den både er kompakt og letvægt, så kan du uden problem have flere el-løbehjul med på båden til de andre passager.

Derudover er et el-løbehjul nemt at bruge, og du kan med fordel, bruge det til at klare gøremål, når du ligger ind til de forskellige havne, hvor du ikke har adgang til bil eller andet køretøj.