Elektrisk skateboards fed gadgets til båden

Et elektrisk skateboard er en fed gadgets til båden, da det ikke fylder ret meget, og vægten er også minimal i forhold til andre elektriske køretøjer.

Et elektrisk skateboard minder om et almindeligt skateboard, dog ofte lidt større og så med en elektrisk motor der driver det elektriske skateboard fremad.

Der er ikke så mange af de elektriske skateboards der er lovlige til de danske veje, så hvis hensigten er, at det skal bruges til de danske veje, så bør du sætte dig ind i de gældende regler på området om elektriske køretøjer, så du er sikker på du får et der er lovligt til de danske veje.

3 grunde til du skal købe et elektrisk skateboard til din båd

Der findes mange gode grunde til, at købe et elektrisk skateboard til båden, men vi vil blot komme med vores bud på 3 gode grunde til, hvorfor du skal købe et elektrisk skateboard.

1. Du kan oplade det på båden

Hvis du har tilsluttet din båd til strøm eller du har solceller på båden, så kan du nemt oplade dit elektrisk skateboard lige når du vil.

Ved at være uafhængig af tankstationer får du en større frihed når du ligger til kaj med båden, og du skal med et elektrisk skateboard ikke bruge tid på, at få finde brændstof, som du ville skulle med andre køretøjer med en brændstofsmotor.

2. Det vejer lidt og fylder ikke ret meget

Et elektrisk skateboard er meget kompakt og letvægt i forhold til mange andre køretøjer, hvilket gør et elektrisk skateboard yderst praktisk til at have med i båden som alternativ for et andet køretøj der vejer langt mere og fylder langt mere.

De fleste både er ikke ret store og derfor er det vigtigt, at du ikke fylder båden med flere ting end det nødvendige.

Derudover betyder flere kilo i båden også, at båden bliver langsommere og koster mere i brændstof og derfor skal man tænke over vægten på de ting du fylder i bogen.

3. Du kan komme rundt omkring når du ligger til lands

Med et elektrisk skateboard i båden kan du altid komme rundt omkring når du ligger til kaj i en havn.

Du kan derfor nemt komme rundt og handle ind eller opleve ting på destinationen, hvilket er yderst praktisk når du kommer til kaj med båden.