Det skal du bruge til at få den ultimative fest på din båd

Skal du holde den ultimative fest på din båd, så har vi lavet en liste, over nogle af de ting du skal, havde med på båden for at lave en god fest. Da det kun er de færreste, der har strøm nok til rådighed på deres båd til, at trække musikanlæg, lysshow og røgmaskine, så anbefales det at festen holdes, hvor båden har adgang til fast strøm.

Musikanlæg

Det måske vigtigste når du skal holde en fest på din båd, eller generelt en fest er et musikanlæg. Nogle både har monteret musikanlæg fra fabrikken eller fået eftermonteret musikanlæg. Men der er også nogle både, der ikke har et musikanlæg, og i disse tilfælde kan det være en god ide, at købe, leje eller låne et transportabelt musikanlæg. De mest kendte transportable musikanlæg for tiden er, de yderste populære og kendte ”Soundbokse”, som har god lyd og lang batteritid, hvilke er ideelt for en fest på en båd.

Lysshow

Skal der være stor fest, så skal du selvfølgelig, også havde et lysshow monteret på båden. Der findes både store og mindre lysshow, der nemt kan betjenes af folk, der ikke har den store erfaring med lysshow tidligere. Hvis du skal lave den ultimative bådfest, så kommer du ikke udenom at købe, leje eller låne et lysshow til din fest. Hvis du kun skal bruge lysshowet én gang, så er ofte billigst at leje eller låne et lysshow, da lysshow typisk er en dyr investering.

Røgmaskine

En røgmaskine kan være med til at give bådfesten et ekstra pift, og fungere rigtig godt sammen med et lysshow. En røgmaskine opvarmer noget væske der bliver omdannet til en tyk røg, som røgmaskine puster ud. Der findes forskellige røgmaskiner, nogle skyder røgen lodret op, andre laver røg der ligger i en lav højde. Hvilke type røgmaskine du skal købe, kommer an på dine ønsker, og behov til det røg der kommer ud af maskinen. En røgmaskine er ikke den dyreste investering, men hvis du kun skal bruge den få gange, så er det måske billigst at låne/leje en fremfor at købe en.

Køleskab

Der er ikke nogen fest uden kolde drikkevarer, så du skal selvfølgelig, også havde gang i et køleskab og havde det fyldt op med forskellige drikkevarer. Så dine gæster har noget forskelligt at vælge mellem. Hvis du ikke allerede har et køleskab, så kan de ofte fås til fornuftig pris.