2 gode råd til at få et billigt anhængertræk

Har du købt en båd eller går med overvejelserne om at anskaffe en båd, og har din bil ikke monteret et anhængertræk, så frygt ej. En eftermontering af anhængertræk kan nemlig fås til fornuftige penge, hvis du er lidt vågen og undersøger markedet. Vi har lavet to gode råd, der vil spare dig for mange penge, når du skal havde eftermonteret anhængertræk på din bil, så du kan fragte båden ned til havet.
 

1. Der er stor prisforskel på typen af anhængertræk

Der findes forskellige typer af anhængertræk, og der er stor prisforskel på, alt efter hvilken anhængertræk du vælger til din bil. Helt grundlæggende findes der tre forskellige typer af anhængertræk hvilke er hhv. fastmonteret anhængertræk, aftagelig anhængertræk og svingbart anhængertræk. Et fastmonteret anhængertræk er uden tvivl den billigste løsning, og kan fås fra 4-8.000 kr. Derefter kommer et aftagelig anhængertræk, som kan fås til 8-16.000 kr. Og den dyreste løsning er et svingbart anhængertræk, som normalt koster over 20.000 kr.

 

2. Indhent tilbud fra forskellige værksteder

Skal du havde eftermonteret anhængertræk på din bil, så bør du indhente tilbud fra forskellige værksteder, så du er sikker på du får den bedste pris. En undersøgelse viser du kan spare helt op til 40% på eftermontering af anhængertræk, ved at indhente tilbud fra forskellige værksteder. (kilde) Du kan på trækpåbilen.dk indhente op til tre forskellige tilbud på eftermontering af anhængertræk, og det er helt gratis og uforpligtende. Ved at bruge denne tjeneste spare du både tid på at indhente tilbud, og så spare du ofte op til 40% på værkstedsregningen.