Artikel er udarbejdet og betalt af hjemmesiden der linkes til i teksten.

Få bundmalet din båd inden den nye sæson

Inden længe er bådsæsonerne skudt i gang, og du skal derfor i gang med en forårsklargøring af din båd, så den er i tiptop stand til sæsonen, så du bare kan nyde din båd fuldt ud. Der er flere ting, der skal klargøres inden bådsæsonen for alvor er i gang. En af de vigtigste ting at få vedligeholdt før sæsonen begynder, er bådens bund, så den forbliver pæn i mange år frem. Derudover er der også andre ting, der skal klargøres som: rengøring, service af motor, osv. Hvis du har skruet hænderne nogenlunde rigtig på, så kan du klare de fleste af klargøringsopgaverne selv.

Sådan bundmaler du din båd

Inden du påbegynder maling af din båd, er det yderst vigtigt at tjekke den gammel bund for tidligere lag af gammel maling, da for mange lag af maling kan give problemer med at bunden bliver porøs eller krakelerer. Hvis du laver en bundmaling, på en bådbund der er dårligt vedligeholdt, så er der stor risiko for at malingen falder af bådbunden igen. Du bør derfor altid slibe bådens bund helt eller delvis, alt afhængig af hvilke stand bådens bund er i. Når du begynder at slibe bådens bund, så er det vigtigt at bruge noget udstyr, der er godkendt til slibning af bådbund, da denne type maling der bruges til bundmaling er meget giftigt for miljøet, og folk der er tæt på båden, imens den bliver slebet. Når du er færdig med at slibe bunden helt eller delvis, så er det tid til at give båden bundmaling. Her anbefalere vi Jotun bådmaling, som er en af de bedste bundmalinger der findes på markedet. Når du har malet bundet helt op til vandlinjen, så er der kun tilbage at glæde dig til den nye sæson.

Derfor anbefaler vi Jotun bundmaling

Vi anbefaler Jotun bundmaling, da de i flere år har haft speciel fokus på maling til både, hvilke har medført de har udviklet nogle gode produkter til maling af både. En bundmaling fra Jotun minimere friktion, hvilke giver bedre brændstoføkonomi, da du undgår alger og andre ting, der sætter sig fast på bunden, der vil resultere i øget vandmodstand. En god bundmaling er ikke kun for udseendet skyld, men også for at forbedre økonomien, og sørge for båden holder i mange år.